Suoraan sisältöön

Julkaistu 20.10.2021

Etelä-Savon osaamistarvekysely 2021

Loka-marraskuun aikana toteutetaan yrityksille suunnattu Etelä-Savon osaamistarvekysely

Loka-marraskuun aikana toteutetaan yrityksille suunnattu Etelä-Savon osaamistarvekysely. Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa osaamistarpeiden ennakoinnin nykytilaa ja kehittämiskohteita Etelä-Savossa. Osaamistarpeita ennakoimalla vastaamme siihen, miten yritykset saavat tulevaisuudessa osaajia ja toisaalta, miten nuorille ja aikuisille löytyy työ- ja opiskelumahdollisuuksia. Sinulla on nyt mahdollisuus kertoa näkemyksesi käytössäsi olevasta tiedosta ja toisaalta havaitsemistasi tietotarpeista.

Kyselyn pohjalta lähdetään rakentamaan yhteistä Etelä-Savon osaamisen ennakoinnin toimintamallia. Mallin tarkoituksena on koota yhteen tietoa eri alojen työvoima-, koulutus- ja osaamistarpeista sekä lyhyellä että pidemmällä aikavälillä sekä tuoda sitä asiasta kiinnostuneiden hyödynnettäväksi ja arvioitavaksi. Toimintamallissa osallistetaan alueen keskeisiä toimijoita ja huomioidaan eri tahojen tuottama tilasto- ym. ennakointitieto.

Etelä-Savon osaamistarpeiden ennakoinnin toimintamalli luodaan ja pilotoidaan Etelä-Savon maakuntaliiton toteuttamassa Esavoennakoi 360º -hankkeessa (ESR).

Kysely on suunnattu erityisesti Etelä-Savon alueella toimiville yrityksille.
Kyselyn vastausaikaa 30.11. asti.

Kyselyyn pääsee vastamaan oheisesta linkistä: https://link.webropol.com/s/osaamistarve

Lisätietoja:
Antti Rajala, antti.rajala@esavo.fi, 040 610 8205
Hanna Kautiainen, hanna.kautiainen@esavo.fi, 044 770 0519