• Etelä-Savo ennakoi

    Tervetuloa muodostamaan yhdessä Etelä-Savon tilanne- ja tulevaisuuskuvaa ja osallistumaan toimintaympäristön seurantaan.

   


Tervetuloa uudistetulle Etelä-Savo ennakoi -sivustolle! 

Sivusto toimii aluetta koskevan tiedon jakamisväylänä ja ennakointiverkoston kohtaamis- ja keskustelufoorumina. 

Sivustolla ylläpidetään ajantasaista tilannekuvaa maakunnan kehityksestä ja sekä hahmotellaan tulevaisuutta trendien ja kehityskulkujen valossa. Mukaan ennakointityöhön voit tulla tilanne- ja tulevaisuuskuvaa kommentoimalla, jakamalla viestiseinällä tulevaisuustietosi ja ajankohtaiset tapahtumasi sekä tilaamalla ennakointiverkoston uutiskirjeen.

Sivusto on tarkoitettu kaikkien Etelä-Savon tilannekuvasta ja tulevaisuudennäkymistä kiinnostuneiden käyttöön ja hyödynnettäväksi!

Toteutuksesta vastaa Etelä-Savon maakuntaliiton ennakointihanke.

Ajankohtaisia poimintoja


28 elo

Katsaus lomakiinteistökauppojen kehitykseen on julkaistu!

Lomakiinteistöjen kauppa on kehittynyt vuosina 2015-2018 Etelä-Savossa suotuisasti. Kaikkien lomakiinteistökauppojen kasvu on yhteenlaskettuna n. 12 %. Eniten kysyntä on kasvanut omarantaisista mökeistä, jotka sijaitsevat yleis- tai ranta-asemakaava-alueella. Näitä kohteita myytiin viime vuonna 34 % vuotta 2015 enemmän. Lue lisää

Ennakoinnin viestiseinä

Jaa tulevaisuustietosi, ajatuksesi ja tapahtumasi Ennakoinnin viestiseinällä!
Kirjaudu kohdasta 'Join board' Facebook-tunnuksillasi tai luo omat tunnuksesi. 


Huom! Tällä hetkellä viestiseinä toimii parhaiten PC:llä/ kannettavalla tietokoneella. Toiminnallisuutta kehitetään parhaillaan mobiililaitteiden osalta.

Hootboard

Etelä-Savo nyt

Klikkaa kuvakkeita ja lue lisää!